Säännöt

Covid-19 ohjeistus hallissa talvella 2021

HUOM Lapset ja nuoret voivat harjoitella, kun huolehditaan maksimissaan 10 henkilön harjoitusryhmistä ja tilojen asianmukaisesta rajaamisesta niin etteivät ryhmät kohtaa missään vaiheessa toisiaan. (kts. alta kohdat 11 ja 12)

1. Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan. Ketään ei pidä pakottaa tai painostaa mukaan joukkuetoimintaan.
2. Jos tunnet itsesi vähääkään kipeäksi, olet velvollinen jäämään kotiin.
3. Huolehdi, että peset kädet ennen ja jälkeen tapahtumien! Oma käsidesipullo on hyvä ottaa mukaan tapahtumiin.
4. Vältä koskemista hallin pyöröoviin paljain käsin.


5. HUOM !!! Halliin/kentälle vain pelaajat, valmentajat ja joukkueenjohtajat - ei vanhempia tai muita katsojia halliin! JOS ihan pienen lapsen (3-5v.) vanhemman pitää välttämättä tuoda tai noutaa lastaan hallin sisältlä - hallissa suojamaskipakko ja velvoitus noudattaa turvavälejä koko ajan.


7. Sylkemistä kentällä tulee välttää. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, tee se hihaasi tai paitasi sisään.
8. Pukuhuonetilat eivät ole Liikuntapuistossa käytössä.


9. Halliin ei ennen oman vuoron alkamista ja edellisen vuoron ihmisten tultua pois. Hallista tulee poistua oman vuoron päätyttyä ripeästi muistaen turvavälit muihin hallissa oleviin.

10. Joukkueen tulee jättää oman ryhmän reppunsa ja muut varusteensa kentän reunalle halliin yhteen paikkaan turvavälein. 

11. Suomen Palloliiton päivittyvä koronaohjeistus : https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/jalkapallon-kilpailutoiminnan-koronainfo

12. Etelä-Suomen AVI:n päätös velvoittaa HUSin alueen toimijoita varmistamaan yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa, että henkilöiden väliset lähikontaktit voidaan tosiasiallisesti välttää. Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan. 

Kentälle omalla vuorolla

    Kenttäalue on varattu käyttövuoron omaavalle

    Yleisön ja vuoroaan odottavien pelaajien on oltava kenttäverkon rajaamalla kentän lämmittelyalueella. Hallin käyttövuorot vaihtuvat täsmällisesti vuorolistan mukaan. Hallin kello on oikeassa eli vuorot vaihtuvat sen mukaan.

    Vuoronsa lopettavan joukkueen on poistuttava kenttäalueelta ripeästi ja vuoroaan aloittava ryhmä saa mennä kenttäalueelle vasta oman vuoronsa alettua! Lämmittelevällä joukkueella ei ole lupaa mennä toisen joukkueen vuorolle ilman vuoron haltijan lupaa. Toisen joukkueen harjoituksia ei saa häiritä omalla toiminnalla. 

WC

Hallin edessä WC avoinna hallin aukioloaikoina. Halli ei käytössä tammikuussa 2021.

Parkkipaikat

Hallin pysäköintialueella on n. 30 autopaikkaa ja hallin johtavan tien rinteessä noin 15 vinoparkkipaikka. Useamman joukkueen vaihtaessa samaan aikaan harjoitusvuoroja sekä Talviliigan aikana varapysäköintipaikkana voi käyttää myös vieressä sijaitsevan Käpylän Liikuntapuiston pysäköintialuetta. Huomioi myös muut pysäköintipaikkojen käyttäjät, jotta kaikille löytyy tilaa ja voimme turvallisesti ja esteettömästi liikennöidä piha-alueella.

Älä pysäköi hallin huolto-oven eteen, kiitos ! 

Lämmittelyalue

Hallin kentän takapäädyssä oleva alue on varattu lämmittelyyn.

Kenttäverkon erottama kapea sisääntulon päädyssä on varattu pikaista pakollista varusteiden vaihtoa varten. Pallottelu huolto-oven seinää vasten on ehdottomasti kielletty lämmittelyalueella!